КОНФЕРЕНЦИИ 2012

25.06.2012 17:54

С тази статия бих искала да Ви дам малко повече информация относно конференциите, които предстоят тази есен в медицинските университети и колежи в България.

 

Медицински университет - Варна

"Скъпи колеги и приятели,

На 21 септември Медицински университет - Варна ще бъде домакин на своя нов амбициозен проект, организиран за пръв път - „The Black Sea Symposium for Young Scientists in Biomedicine (BSYSB) - 2012”. Целта на тази инициатива е да събере млади хора, които са избрали пътеката на науката още от университетските дни, да даде тласък на техните иновативни идеи в полето на Биомедицинската наука, а също така да покаже на младите хора потенциала в развитието на кариера като научен работник.

Надявам се всеки един от вас да намери ползата и привилегията да се срещне с млад дух, креативност и упоритост, целящи намирането на решения на важни проблеми, свързани с бъдещето на всички ни.

Вярвам, че вълнуващите моменти, които ще прекарате в морската столица на България - Варна, ще бъде вдъхновяващо за вашите бъдещи постижения!"

Проф. д-р Красимир Иванов, дм

Ректор на Медицински университет - Варна

 

Повече информация за форума, инструкции за написването на докладите и резюметата, както и формата за участие можете да намерите на следния адрес: https://bsysb.mu-varna.bg/

 

Медицински колеж - Варна

По повод навършването на 70 години от основаването на Медицински колеж - Варна, на 4 и 5 октомври 2012 г. ще се проведе научна сесия за студенти и преподаватели под надслов "70 години по пътя на успеха". Повече информация за форума, както и изисквания за оформлението на докладите, такси участие и други можете да прочетете в приложения файл: 70 години МК-Варна_2012.pdf (1,2 MB), както и в сайта на Медицински университет - Варна: https://www.mu-varna.bg/bg/nashiyat-universitet/novini-i-sabitiya/saobshteniya/informatsiya-za-nauchnata-sesiya-na-meditsinski-kolezh-varna

 

 

Медицински колеж към Медицински университет - Плевен

По традиция и тази година в Медицински колеж - Плевен ще се проведе единадесетата Национална научна сесия за студенти и преподаватели, 25-26 октомври 2012 г.

Повече информация за форума можете да прочетете в приложения файл: 11 научна сесия Плевен.pdf (1,8 MB), както и на адрес: https://www.mu-pleven.bg/index.php?option=com_content&view=category&id=147&Itemid=159&lang=bg